Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Alakerrassa käydään jutustelua mielenkiintoisista rakennusprojekteista. Täällä ei välitetä korkeusennätyksistä vaan iloitaan myös pienemmistä rakennuksista ja vanhemmista arkkitehtuurin helmistä.
Avatar
tekijänä MindW
#70766
Tehokkaampaa kuin espoolainen 80-luvun kerrostaloalue. Paikkaa sen tarkemmin tuntematta ihmettelen hulevesialueita, eli onko suojaviheralueen nimi viherpesty?
Avatar
tekijänä satama
#70771
Hulevesialue on se paikka, johon alueen sadevesi ja sulamisvesi ohjataan ja missä se imeytetään maastoon. Hulevettä muodostuu kaupunkimaisessa ympäristössä, koska maa-alasta niin suuri osa on vettä läpäisemätöntä. Nykyrendi on käsitellä hulevedet hajautetusti niiden syntypaikoilla ja imeyttää ne maahan, niin etteivät ne pääse rehevöittämään jokia ja järviä. En tiedä kuinka suurelta alueelta hulevettä tuohon ohjataan.
Avatar
tekijänä RV
#81163
http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/20 ... a-kevaalla

Ei ole tainnut kukaan linkata. Tyylikäs! - Mutta miten ihmeessä funkispostitalo voidaan purkaa?! Hienosti olisi joutanut aseman yhteyteen!

http://img.yle.fi/uutiset/mikkeli/artic ... -48-03.JPG :( Mutta miten ihmeessä Savonlinnassa esim. tapahtuu samaa, eli näkyvien funkistalojen purkamista? :(
tekijänä kilonet
#81874
Lahden Malski täydentyy kahdella Skanskan ja yhdellä Lemminkäisen talolla :D

Malskin keskusta kortteli alkaa vihdoin olla lähes valmis. Uudet talot ovat lähes vanhan Mallasjuoman panimon sisäpihalla. Auto parkkeeraus on koko alueen laajuisessa maanalaisessa pysäköintihallissa:
Kuva

Lemminkäisen Lahden Panimonmestari. Talo koostuu sinkuille ja opiskelijoille suunnatuista pienistä miniyksiöistä ja kaksioista 25m2-37m2 ja sijaitsee lähinnä vanhaa panimoa:
Kuva

Skanskan Lahden Tammi korttelin reunalla. Tammeen tulee isompia perheasuntoja:
Kuva
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19