Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tornitaloja - lisää tornitaloja! Yläkerrassa keskustelua kaikesta korkeisiin taloihin liittyvästä ja korkeuksiin kohoavista uudisrakennuksista.
Tekijänä Sam33
#95691
Perhelä ei toteudu Lujatalon kanssa – Järvenpään kaupunki lähtee hakemaan uutta ratkaisua välittömästi

Lujatalo luopumassa Perhelän hankkeesta kokonaan, ei edes enää aio lykätä sitä tulevaisuuteen. Syyksi mainitaan liian korkeat rakennuskustannukset sekä vuokrien nousun pysähtyminen, mikä ilmeisesti karkoittaa sijoittajat.

Itselleni ei ainakaan ollut suuri yllätys viime aikaisten uutisten valossa. Muun muassa Järvenpään uusien asuntojen huono myyntitilanne sekä Lujatalon vaikeudet saada tuotantoaan kaupaksi osassa paikoista. Tästä olisi voinut tulla seuraava Korson torni Lujatalolle, joka ei ole mennyt kunnolla kaupaksi.
Tekijänä hmikko
#95696
Tuossakin näyttäis olevan liian suuren kokonaisuuden vikaa, kun ilmeisesti pitäisi sitoutua koko kortteliin ja torniin kerralla. Voisko kaupunki tässä yhteydessä kääntää kelkkaa ja luovuttaa tuon vaikka neljänä eri tonttina? Siis jos kaupunki omistaa.
Tekijänä Risumies
#97032
YIT on valittu Perhelän uudeksi rakennuttajaksi, tulevaisuudessa näkyy että minkälaista alkavat rakentamaan. Järvenpään kaupunginhallituksessa sanottiin että olisi tulossa yli 20krs tornitalo(ja). Luulen että menee tämä ”rundi” paremmin koska valittiin isompi firma tekemään. Yritän ilmoitella tänne jotain kun tulee lisää tietoja.
H.C., Biosphere peukuttivat tätä
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7