Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä veka
#98798
Puolestani Vantaan ja Helsingin rajan voisi noilla kohdin siirtää Kehä kolmosen kohdalle, joka on nykymaailmassa ainakin yhtä hyvä rajalinja kuin Vantaanjoki. Silloin alekylä myös sijaitsisi Helsingissä. Kylän nimi on kyllä monella tapaa hölmö. Entäs sitten, kun seuraava alekylä tosiaan myös sijaitsee Helsingissä. Ehkä Espoo on siihen mennessä kasvanut sen verran isoksi ja mahtavaksi, etttä sen kylän nimeksi halutaan Espoo Outlet.
Avatar
Tekijänä H.C.
#99438
Todella hienoa, tätä on kaivattu! Kaupungin sivuilla oli vähän lisää kuvia suunnitelmien yhteydessä ja hyvältä näyttää. Nää vanhat talot on aika kamalia, hyvä jos onnistuvat saamaan tämän suunnitelman läpi.
Tekijänä hmikko
#100338
Hesarin juttu Koivukylän keskuksen rakennushankkeen jumittumisesta: Pahamaineinen ostarin piha yritetään siistiä Vantaalla – Nykytilanne on se, että piristykseksi tuoduille penkeille sammuu ihmisiä

Suunnittelukilpailun voittaja valittiin kolme vuotta sitten, mutta ostoskeskuksen omistajat eivät halua purkaa ostaria ja ryhtyä hankkeeseen. Uudishankkeen rakennuttajan kiinnostus on jutun mukaan lopahtanut. Tässä ketjussa on kuvia voittajaehdotuksesta toukokuulta 2017: viewtopic.php?p=88727#p88727

Jokseenkin noloa menoa. Tavallaan liian ison möhkäleen ongelmatiikkaa tämäkin. Suunnitelmassa kahdeksan pistetaloa, joista ilmeisesti mitään ei voida aloittaa ilman päätöstä ostoskeskuksesta. Vantaan virkamiehet ovat suosiolla lykkäämässä koko hommaa kymmenen vuotta.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79