Mikä on Taloforum?

tekijänä Kivenhakkaaja
#96315
Tuossa "vihreän" tornin parvekejulkisivussa on muuten mielenkiintoiset valaistukset. Ne on upotettu noihin kolmen kerroksen korkuisiin vihreisiin osiin saman korkuisina nauhoina. Hieman vaikea selittää, mutta joku nohevampi voisi käydä kuvaamassa pimeällä.
Avatar
tekijänä Tande
#96331
Valaistus näyttää todellakin upealta ja toivoisin trendin yleistyvän. Vielä on matkaa Aasian suurkaupunkien väri- ja valoloistoon, mutta maassa, missä on puolet vuodesta pimeää, ovat tämäntyyliset hillityt valoteokset mahtava piristys kaupunkikuvaan. Myös niinikään uudessa Korson tornissa vähän samaa tyyliä.
Avatar
tekijänä MindW
#96350
Onnetonta. Iso osa rakennuksesta voitaisiin havainnekuvan perusteella säilyttää kun kerran pastissia on suunniteltu sen tilalle.
tekijänä Pyöröovi
#96355
Taitaa arkkitehti olla vähän vanhan liiton kavereita. Kunnon halli autoille ja asukkaat pihakatokselle nauttimaan reippaasta ulkoilmasta. Kaavan selostus keksii valitella ainoastaan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ostoskeskuksen purkamista, mutta tyrmää vaihtoehtoiset suunnitelmat vanhan rakennuksen säilyttämisestä. No, sopii ainakin ympäristöönsä, jos ei muuta....
Avatar
tekijänä Tande
#96357
Todellakin vahvat 60's-70's vibat kyllä iskee. Joo sulautuu hyvin ympäristöönsä ja naapureiden vastaaviin "liikesiipiin", mutta vähän rohkeampaa ja modernimpaa visiota näkisin paikalla mieluummin. Ottaen lisäksi huomioon tontin sijainnin ihan keskellä lähiötä olisi mahdollisuus ollut toteuttaa alueen profiilia merkittävästi nostava jopa maamerkkimäinen kokonaisuus.
tekijänä Sam33
#96799
Vantaalla kaksi uutta hotelliprojektia, joista molemmat on aika mielenkiintoisia. Molemmilla jo rakennuslupa. NREP rakentaa Myyrmäkeen pitkään kaavaillun yli 300 huoneen hotellin, joka tarjoaa sekä lyhytaikaista että pitkäaikaisempaa majoitusta. Myyrmäen hankkeeseen uskon vasta kun rakentaminen oikeasti alkaa.

Tämän lisäksi Primehotels rakentaa Koivuhakaan 200 huoneen hotellin Marriott ketjulle. Tämä on erityisen kiinnostava hanke, sillä kyseessä pääkaupunkiseudun ensimmäinen Marriott ketjun hotelli, joka tulee uudisrakennukseen. Itseäni ainakin mietityttää tuo sijainti - Kehä III varressa, mutta keskellä ei mitään. (SIJAINTI KARTALLA)

Sijaintinsa puolesta se voisi toimia lentokenttähotellina, mutta on kuitenkin niin kaukana, että miksi ei rakennettu Aviapolikseen? Julkisilta yhteyksiltään myös äärimmäisen huono. Yksi bussilinja hotellin edestä Tikkurilaan ja Pakkalan suuntaan.

Kuva Myyrmäen hankkeesta:
Kuva
Kuva: Avarrus Arkkitehdit Oy
hmikko, H.C., veka tykkäsi tästä
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77