Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä veka
#93486
Tämä näyttää positiiviselta ja jopa leikkisältä. Eipä uskoisi että ollaan Suomessa. Kuka tämän sitten onkaan saanut aikaiseksi, Sokoksen pisteet meikäläisen asteikoilla nousevat kohisten.
Avatar
tekijänä Bernheart
#94301
Suomen Ilmailumuseo muuttaa mahdollisesti entiseen Finnair Cargon rahtiterminaaliin (Lentoposti
22.05.2018 )


Tämä olisi hyvä uutinen. Järkyttävä vinossa oleva ja pusikoitunut metalliröttelö saataisiin purettua. Vesakoitunut tontti vapautuisi varmasti kiinteistökehitykseen.
tekijänä Sam33
#94358
Bernheart kirjoitti:Tämä olisi hyvä uutinen. Järkyttävä vinossa oleva ja pusikoitunut metalliröttelö saataisiin purettua. Vesakoitunut tontti vapautuisi varmasti kiinteistökehitykseen.


Tuo on kyllä melkoinen rötiskö. Pitkään oli myös suunnitteilla uusi museo Aviapoliksen aseman tuntumaan ja siitä oli myös havainnekuvia olemassa. Ehkä taloudelliset reaaliteetit tuli vastaan, kun toiminta on pientä mutta näyttelyesineistö isoa. Itse olen nähnyt parikin versiota netissä, alla olevasta oli jossain vaiheessa tehty myös ns. halvempi versio, mutta ilmeisesti myös se oli liian kallis.

Kuva toteuttumattomasta hankkeesta:
Kuva
Kuva: Helsinki Zurich Office

Aiemmin keväällä Aviapoliksessa maata omistava LAK Real Estate sai valtion lisäksi omistajikseen kiinteistösijoittajat NREPin ja Pontoksen, ja ilmeisesti nyt olisi tarkoitus myös suurempaa vaihdetta Aviapoliksen kehittämisessä. LAK omistaa myös tuon vanhan rahtiterminaalin, johon museo on tarkoitus siirtää.

Lisäksi Vantaan Sanomissa kerrottiin, että tavoite käynnistää Aviapoliksen keskuksen rakentaminen ja asuntorakentaminen lähivuosien aikana.

Tässä siis kuva keskuksesta, jonka kaava ollut valmiina vuodesta 2015:
Kuva
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23