Mikä on Taloforum?

tekijänä Sam33
#88738
Purkki^ kirjoitti:Tässähän haettiin myös suunnitelmaa ostarin tilalle, mutta mikään ehdotetuista suunnitelmista ei kaupungille kelvannut. Jatkavat suunnittelua sen osalta myöhemmin.


Itse ymmärsin, että kaupunki vain samassa yhteydessä pyytää ideoita alueelle pienellä porkkanalla, mutta loppupeleissä yksityinen toimija valitsee, mitä Koivutorin kanssa tehdään. Koska osa kaupungin toimijoista poistuu Koivutorin isoimmista tiloista (kirjasto, nuorisotila?), niin en usko että kovin pitkään uudistamista lykätään. Nykyisellään vuokralla vain muutama liike, kaupungin tilat sekä jotain yhdistyksiä, joiden vuokrat eivät varmasti päätä huimaa.

Veikkaan, että loppupeleissä nähdään jotain voittaneen ehdotuksen kaltaista asunto+liiketila sekoitus, ehkä jopa samalta rakennuttajalta. En jaksa uskoa, että kaupunki haluaisi suojella Koivutorin rakennuksia, vaikka jossain näin on väläyteltykin. Radan toisella puolella on myös menossa kaavoitus vanhan liiketilan purkamiseksi ja asuntojen rakentamiseksi, joka on merkki siitä, että myös Koivukylä kiinnostaa gryndereitä.
tekijänä hmikko
#88739
Äkkiseltään sanoisin, että harmi jos vanha keskus puretaan. Se ei varmaan ole mikään merkkiteos, mutta kumminkin tuolla alueella suunnilleen ainoa rakennus, jossa on minkäänlaista arkkitehtonista yritystä, ja nopeasti rakennetussa lähiössä saisi säilyä jotain ajallisia kerrostumiakin.
tekijänä Sam33
#88841
Kuva

Iso Sato Oyj:n täydennysrakentamishanke Vantaan Hakunilassa. Yli 400 asuntoa olemassa olevien kerrostalojen pysäköintipaikoille. Mukana pari yli 10-kerroksista taloa. Autopaikoissa täytynee olla jotain joustoa, sillä taloihin tulee ainoastaan kellariparkit samalla kun vanhojen talojen pysäköintipaikkoja vähennetään. Lisätietoa täällä.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71