Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä henkka
#102264
Finnpark on valinnut omaksi yhteistyökumppanikseen Asemakeskuksen rakentamiseen YIT:n. Asemakaavaa ei vielä ole kuitenkaan ja rakentaminen alkaisi ehkä 2023 kunhan kaava on lainvoimainen.

Kyseessä on tontti, jolla nykyisin sijaitsee parkkihalli sekä toimistotalo. Kantakartan mukaan tontilla olisi myös toimistotalon pohjoispuolella oleva matalampi osa Matkakeskustunnelin sisäänkäynnille asti.

Kuva

https://yle.fi/uutiset/3-11913907
huopa tykkää tästä
Avatar
tekijänä huopa
#102303
YIT on ainakin iso toimija jolla on resursseja rakentaa.. toivotaanpas että tästä tulee vähintään yhtä mielenkiintoinen, tai mieluummin jopa parempi, suunnitelma kuin pasilan trigoneista. Tuskin yhtä korkeeta nyt kuitenkaan luvassa.
tekijänä Jonebone123
#102668
Lopultakin Ameriigan meininkiä Pohjois-Hämeeseen... Nyt sitten vihdoin mageita musavideoita tekemään, Härmälän mummut ja Takahyhkyn papat mukaan rappäämään avoauton kyytiin aurinkolasit päässä Tamhattanin pilvenpiirtäjät taustalla, niin wau wau.

Liebeskindin suunnittelema avaruusalus Enterprise (Uros live) myös on jo laskeutunut, ja vielä kun saadaan näihinkin suunnitelmiin vähän lisää korkeutta ja Las Vegas -säpinää (esim. jokin voisi hyvin olla jättimäisen Transformers-robotin mallinen ja jokin vaikka kilsan korkuinen) ja näitä huba-pilvenpiirtäjiä buildattua myös muualle keskustaan ja ympäristöön (esim. Hiedanrannassa ja Keskustorilla hyvin tilaa), niin alkaa cooleus-factori olla jo sitä luokkaa, että Tampere vihdoin saadaan maailmakartalle. Näitä tullaan tänne ihan Ausseja ja Jenkkilääkin myöten ihmettelmään kateudesta vihreinä... Niinistön Salekin soittaa Kalelle ja anelee saada siirtää pääkaupungin Tampereelle.

Sitten ei tartte enää hävetä silmiä päästään, kun sanoo olevansa Mansesta...
apollonkatu tykkää tästä