Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tekijänä Masoko
#97732
Hieno video!

Mistä voisi löytää Redin ja Triplan kannalta kaupungin eri elimien keskustelut/päätökset julkisivumateriaaleista/arkkitehtuurista/kaupunkikuvasta jne? Olisin erityisen kiinnostunut rakennusvalvontaviraston ja kaupunkikuvaneuvottelukunnan mietteistä.
Avatar
Tekijänä Eeros
#97733
Tein keväisen riemuretken Rediin. Eilisiltana, 7.5.2019.
Tuulista, harmaata ja tyhjää.

Rakennusvaiheessa on vielä vähän väriäkin :)

Kuvaredi ilmasta snadi by Eero Juvonen, on Flickr
Kuvaredi snadi mv by Eero Juvonen, on Flickr
Kuvaredissa 5 snadi by Eero Juvonen, on Flickr

Kuvaredissa 2 snadi by Eero Juvonen, on Flickr

Kuvaloisto snadi by Eero Juvonen, on Flickr
TurkuCubed, Janne_H, Tlahti ja 1 muut peukuttivat tätä
#97823
Komialta näyttää ja aika hyvinhän tuo Majakan julkisivu heijastaa nousevaa Loistoa. Aikaisemmin tuota ei oikein huomannut, kun ympäröivät talot ovat niin matalia. Kunhan muut tornit nousevat ympärille, niin niiden julkisivutkin muuttuvat eläväisemmiksi.
Eeros peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä Eeros
#97829
Biosphere kirjoitti: 19.05.19 18:53 Komialta näyttää ja aika hyvinhän tuo Majakan julkisivu heijastaa nousevaa Loistoa. Aikaisemmin tuota ei oikein huomannut, kun ympäröivät talot ovat niin matalia. Kunhan muut tornit nousevat ympärille, niin niiden julkisivutkin muuttuvat eläväisemmiksi.
Totta. Hyvin heijastelee. Kun tuon päivittäin näkee on myönnettävä että paljon parjattua mainettaan kelpoisampi.
Koko ajan myös paranee. Kunpa loput tornit nousisivat nopeammin!
Alue luo hienoa kaupunkimaista ryhtiä ja Vanhankaupunginlahden ympäristön vihreys on hienoa kontrastia uudelle alueella. Myös komeata puistoa luvassa alueelle, joka vuosikausia on ollut lähinnä kaatopaikkaa.
Tottakai myös kauppakeskuksen kannattavuus kasvaa kun alueelle muuttaa paljon uutta väkeä tulevaisuudessa.
Ikuisia kitisiöitä on - tottakai - aina tietty määrä. Mikään ei kelpaa...
Domo peukuttivat tätä
Tekijänä Domo
#97833
Todella hienot kuvat. Nyt vasta huomaa kuinka hyvältä tornit valmistuessaan näyttävät kaukomaisemassa. Luotsi ja Kapteeni on jo luvat saaneet ja Horisontti T8 toimisto ja huoneistohotelli on ennakkomarkkinoinissa ja luvattu valmistuminen 2021, joten aloitus varmaan lähiaikoina. Kuvaa kun katselee voi jo nähdä kuinka suuressa muutoksessa tämä osa kaupunkia on lähivuosina kun kaikki suunnitellut tornit ovat pystyssä. Alueelle on kasvamassa näyttävä "minihattan" hienoine Suvilahti-Teurastamo urbaani kulttuurikeskuksineen, joten eiköhän se Redi vielä koomasta herää kun asukkaat ja tuhannet työpaikat tulevat alueelle.
Eeros peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä Tande
#97838
Samoilla linjoilla yllä olevien kanssa. Jotenkin jo ensimmäinen Kalasataman torneista onnistunut luomaan tiettyä "ryhtiä" kantakaupunkiin, yhdessä Pasilan Tripla-kompleksin kanssa. HS:n kaupunkitoimitus saa negailla rauhassa, mutta plusmerkkiseksi hanke on kääntymässä!
Eeros peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä hylje
#97840
No jokainen uusi talo on kotiinpäin. Vielä jää aika harrastelutahdiksi, eikä asumisen hintaa saada alas. Taitaa allekirjoittaneellekin tulla eteen muutto vehreämmille laidunmaille, kun Helsinki ei elinaikana mihinkään riittävään kykene.
Klazu peukuttivat tätä
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76