Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

#75065
Ei ole muutamaan vuoteen tästä tornitalosta mitään kuulunut. Toivottavasti jonkinlainen torni tontille vielä joskus rakennetaan, suunnitelmat kun vaikuttivat ihan kelvollisilta. Ehkä sitten, kun Teollisuuskadun uudelleenrakentaminen on saatu valmiiksi.
#78696
Tande kirjoitti:Ei ole muutamaan vuoteen tästä tornitalosta mitään kuulunut. Toivottavasti jonkinlainen torni tontille vielä joskus rakennetaan, suunnitelmat kun vaikuttivat ihan kelvollisilta. Ehkä sitten, kun Teollisuuskadun uudelleenrakentaminen on saatu valmiiksi.
Keskustelin asiasta virkamiesten kanssa jokin aika sitten. Voi hyvinkin olla että siihen tulee asuintalo koska Pasilaan valmistuu niin paljon toimistotilaa. Talosta tullee yhtä korkea kuin "Origosta", kerroksia 17-18. Olisi jo aika rakentaa tuolle paikalle jotain. Toinen (lähes) tyhjä alue on Savonkatu-Karjalankatu-Viipurinkatu välissä. Vain yksi ruma rötiskö toimitalo alueella.
#91701
Hakemuksen mukaan tarkoituksena on tuoda yksi maailman suurimmista hotelliketjuista Helsinkiin sekä lisätä ja monipuolistaa Helsingin hotellihuonetarjontaa.
Olisikohan Marriott tulossa tämän myötä myös Helsinkiin. Itselle ei ainakaan tule heti mieleen toista maailmanlaajuista ketjua, joka olisi Suomeen tyrkyllä. Nyt kun on päänavaus tehty Tampereella, niin helppo laajentaa. Se on selvää, että ei tuollainen brändi vain yhdellä hotellilla Suomeenkaan tule. InterContinental Hotel Groupin ja Hilton Worldwiden hotelleja Suomessa jo on.