Mikä on Taloforum?

#94423
En ymmärrä miksi leikitään että keisarilla on vaatteita - tuo julkisivu on aivan järkyttävän näköinen eikä sovi tälle vuosituhannelle ollenkaan. Rakennuksen kulmat ovat myös huonosti toteutettu. Saumakohtiin olisi tarvittu teräslistat.
Klazu tykkäsi tästä
#94515
JiiWee kirjoitti:Minkä kerroksen kohdalla on muuten nyt toi keltainen SRV teksti?


Tietääkseni n. 27 kerroksen kohdalla, eli 8 kerrosta tulee sen päälle. Nosturi taitaa olla suurinpiirtein sillä korkeudella, kuin torni tulee olemaan, jos oikein olen arvioinut. Eli joutuvat nostamaan nosturia vielä hieman. Korjatkaa jos olen väärässä.
#94530
Juu, paluu 60-luvulle! Tosin silloin suosittiin vaaleita sävyjä, mikä on todella kaunista verrattuna tähän ruskeaan maisemaan. Vielä tuo harmaa torni kaiken keskellä à-la Vuosaari/Itäkeskus niin jopas kelpaa taas köllötellä :shock:

En ymmärrä....
#94535
Jary kirjoitti:Juu, paluu 60-luvulle! Tosin silloin suosittiin vaaleita sävyjä, mikä on todella kaunista verrattuna tähän ruskeaan maisemaan. Vielä tuo harmaa torni kaiken keskellä à-la Vuosaari/Itäkeskus niin jopas kelpaa taas köllötellä :shock:

En ymmärrä....

Rakennuttajan mukaan julkisivun oli tarkoitus olla vaalea, mutta kuinkas ollakaan lopputuloksesta tuli jotain aivan muuta. Voi vain miettiä, miten ihmiskunta on koskaan voinut rakentaa mitään kaunista...
#94537
Onko kukaan nähnyt valkoista lasipintaista tornia koskaan missään ? Ja olisiko vakoinen tornitalo hieno ylipäätänsä?
Harmaa is cool.

Etelässä itse olen nähnyt toki valkeita torneja. Jotain hiekkakiveä pinnassa plus aurinko.
#94542
ari.kalla kirjoitti:Onko kukaan nähnyt valkoista lasipintaista tornia koskaan missään ? Ja olisiko vakoinen tornitalo hieno ylipäätänsä?

Kuva
Liekö sitten julkisivulevyt lasia, mutta valkoinen on. Tyylikäskin.
Jary tykkäsi tästä
#94549
Mitähän Loiston asuntojen markkinoinnille on tapahtunut? Sain tosiaan jo huhtikuussa REDIn asuntomyynniltä viestin, jossa kerrottiin ennakkomarkkinoinnin alkavan pian ja ottamaan "meihin yhteyttä, niin varaamme sinulle haluamasi asunnon". Mukana linkit kerrospohjiin ja asuntojen hinnastoon. Myös SRV:n lehdistötiedotteessa 16.2. kerrotaan, että "REDIn toisen tornitalon ennakkomarkkinointi alkaa huhtikuussa".

Nyt nuo linkit eivät enää toimi. Edelleen REDIn sivuilla kerrotaan vain, että ennakkomarkkinointi alkaa lähiaikoina. Onkohan jonkinlainen ennakkomarkkinointia edeltävä ennakkomarkkinointi kuitenkin jo käynnissä? Tämä kysymys tuli mieleen, kun olen vähän seuraillut PEABin "silitysrautatalon" eli Goldfingerin ennakkomarkkintointia Jätkäsaaressa. Siinähän on käytössä tällainen aika erikoinen kaksivaiheinen ennakkomarkkinoinnin aloitus. Jos tulit mukaan vasta toisen vaiheen starttiin, olit jo pahasti myöhässä.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60