Mikä on Taloforum?

#92083
^ Omaan silmääni noissa esitteen rendereissä pistää se, että elementtien metalliosat on esitetty liki valkoisina. Todellisuudessa näyttäisivät olevat metallin väristä alumiinia. Kuvassa on siis tuommoinen valkoinen ristikko koko julkisivun mitalta, joka todellisuudessa ei ole valkoinen. En nyt tiedä, oisko niin väliksikään, molempi pahempi.
#92094
Minä olen aika pitänyt Helinin töistä, tämä tosin ei nyt näytä erityisen hyvältä. Entäpä sitten kun julkisivuelementit likaantuvat ja tummuvat, ja noille peltipinnoille tulee valumajälkiä yms. Sitten se vasta näyttääkin pahalta.
#92110
hmikko kirjoitti:Tässä vaiheessa lienee kyse vaan siitä, näkeekö SRV asiassa ongelmaa ja onko sillä mitään intoa tehdä sille jotain.


Vaikka se näyttäisi ja haisisi hevosenpaskalta ihmisten mielestä niin SRV ei tulisi välittämään. Kyllä tuollainen on nähty tässä maassa. Varmaan hakisivat jo maataloustukiakin, jos olisi kirjaimellisesti hevosenpaskaa.
sekovene tykkäsi tästä
#92372
No makunsa kullakin, mutta minun silmiini tuo valmis osa vertautuu takana häämöttävään Sörnäisten virastotaloon. Edustaa hienosti Suomen ikävintä rakennustyyliä.
veka, Klazu tykkäsi tästä
#92375
Kuten jo aiemmin mainittu, niin aurinkoisella säällä näytti ihan hyvältä Mustikkamaan suunnalta. Yritin viime vkl auringon paistaessa napata kuvaa, mutta puhelimen kamera ei riittänyt Mustikkamaalta saakka. Tornin muotohan muuttuu noin puolessa välissä ja vielä se parin kolmen kerroksen korkoinun terassikompleksi siellä ylhäällä, niin eiköhän tämänkin ulkonäkö menettele. Toki pitäisi pyrkiä parhaaseen mahdolliseen, mutta parempi tämäkin kuin ei mitään.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53