Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tekijänä hmikko
#97700
Omasta puolestani yritin vaan vitsailla, että "Eerikinkadun puoleinen kevennystyö" kuten Börsin purkaminen.

TurkuCubed kirjoitti: Ja vaikka itsekin aina silloin tällöin haaveilen Lindblomin talon ja Hotelli Phoneixin jälleenrakentamisesta, ei se nykymaailmassa tule koskaan tapahtumaan.
Juu, alkaen jo ihan siitäkin, että nykyisten rakennusten ja tonttien omistajat ovat panostaneet ja panostamassa niiden remppaamiseen. Eipä noita mikään mahti ole lunastamassa menneiden rakennusten rekonstruktioita varten.

Mutta saapi nähdä, mihin tämä savikuoppa päätyy. Siis tokihan nykyään rahalla varmasti saadaan parkkiluola ja naapurit pysymään pystyssä, mutta musta tuntuu, että tämä ei toisaalta ole ihan semmoinen tekninen läpihuutojuttu kuin hankkeen kannattajat antavat ymmärtää. Kustannukset voivat nousta paljonkin.
Avatar
Tekijänä Kantti
#98141
Ulkopuolinen purkaminen on aloitettu itse asiassa vanhasta Börsistä, jonka pöheikön puoleinen parveke ollaan purkamassa. Parveke tosin rakennetaan uusiksi myöhemmin, muistan lukeneeni...
Kuva

Forumin kauppakäytävällä on hiljaista. Clas Ohlssonin rullaportaat ovat iäksi pysähtyneet. Oikealla puolella kauppakäytävää myymälät jatkavat koko projektin ajan (mikäli asiakkaat eivät katoa alta), edessä oleva näkymä muuttuu historiaksi.
Kuva

Kuva

Eerikinkadun puolen ovi. Oikea puoli muuttuu, vasen puoli jää koska on Vanun taloa. Voi tosin muuttuakin jos tiloja saneerataan?
Kuva
TurkuCubed, hmikko, Tlahti ja 1 muut peukuttivat tätä