Mikä on Taloforum?

tekijänä hmikko
#96164
^Näköjään talon runko on tuommoinen paksu ja pohja keskikäytävämallinen ilman yhtään läpi talon asuntoa edes päädyissä. Halpa rakentaa tietysti, kun päästään yksillä portailla. Asuntojen pohjista ei tule järin kivoja tuolla systeemillä. Mihin laitat tuossa esimerkkikolmiossa ruokapöydän?
Avatar
tekijänä Kantti
#96168
Onnettoman pieniä luukkuja enimmäkseen, taitaapi olla asuntosijoittajille ajateltuja? Sijainti on ihan parhaasta päästä koska alue sataman läheisyydessä kehittyy nopeasti ja on kielenmitan päässä kaupungin ytimestä.
tekijänä hmikko
#96170
Mikä muuten mahtaa olla näiden puisten tilaelementtitalojen (oletan) muunneltavuus? Paraneeko tilaelementtiin mennä puhkaisemaan oviaukkoa jälkikäteen, jos haluaa yhdistää yksiöitä?
Avatar
tekijänä Kantti
#96173
Piti muuten laittamani YH-Kodit puukerrostalon profiili kirkasta iltataivasta vasten niin ikään, siellä kun myös tänään illalla liikuin. Beesin väristä lautaverhoilua on jo ilmaantunut rakennuksen seiniin.

Kuva
hmikko, Tlahti tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä Kantti
#96299
YH-Kodit puukerrostalon seinäverhoilua.

Kuva

Oletan seinässä olevan korkean ikkunan olevan ovi, johon tulee ranskalainen parveke?
Kuva
veka tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä Kantti
#96352
Kahden ensiksi rakennetun talon lähinaapuriin on noussut kolmas, vaaleampi sisar. Olisiko kaikki yhtä ja samaa Puulinna projektia?

Parkkihallin johtavan luiskan seinää vasemmalla, oikealla 1863 rakennettu saneerattava puutalo
Kuva

Naapuritalojen pihalta suunnattu katsanto.
Kuva

Vasemmalla Linnankadun varrella oleva puutalo joka myös on rakennettu 1863.
Kuva

Linnanfältin keskeisen alueen kaavakartta josta näkee mitä sinne on jatkossa vielä tulossa mihinkin kohtaan. Kulkuväylinä Raitiokujaa, Onnikkakujaa, Aavevaununkujaa ja Diligenssikujaa. Piti oikein selvittää mitä on diligenssi! :)
Kuva
hmikko, Tlahti tykkäsi tästä
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11