Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Kantti
#91490
Eilen illalla Pernon telakan uuden pukkinosturin puomin ollessa huilaamassa nostossa yön yli. Muutama kymmenen metriä vielä. No tänään se olikin jo ylhäällä!

Turun Sanomien nopeutettu video, tai timelapse koko nosto-operaatiosta.
http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/37 ... sekunnissa

Pari isoa kuvaa eileiseltä
Kuva

Kuva
TurkuCubed, Tlahti tykkäsi tästä
tekijänä paavali
#91588
Kuva
Turun kaupunki aikoo purkaa Aurajokirannasta, läheltä Rautatiesiltaa kaksi taloa, jotka ovat olleet jo vuosia ongelmatapauksia. Alueiden maanvuokraukset päättyivät vuonna 2013. Rakennukset siirtyivät Turun kaupungin omistukseen lunastustoimituksessa maaliskuussa 2017.

Rannan puolella, osoitteessa Konsankuja 18 sijaitsee pieni asuinrakennus sekä vaja. Vastapäätä, osoitteessa Konsankuja 19, sijaitsee niin ikään asuinrakennus ja vaja. Rakennukset ovat asumiskelvottomia ja sijainti aivan rautatien vieressä on levoton. Myös talojen välissä olevalla Konsankujalla kulkee vilkas kevytliikenne. Kiinteistöliikelaitoksella ei ole tarvetta säilyttää rakennuksia, joten ne halutaan purkaa mahdollisimman pian.

Turun museokeskuksella ei ole huomautettavaa purkamisesta.

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/582 ... an-vihdoin

Vihdoin se lähtee! On kyllä keskusta-alueen kamalin paikka, juopot istuvat edustalla ja neuloja ja kaljapulloja ja ties mitä piha täynnä. Toivottavasti alue siivotaan myös kunnolla.
Ukilainen, TurkuCubed, hmikko tykkäsi tästä
tekijänä hmikko
#91591
Jep. Nuo taisivat olla myös mahdollisen kevyen liikenteen sillan tiellä. Uusi silta olisi todella tarpeen, kun Barkerin aluetta ja Ylioppilaskylää rakennetaan ja ulkoilureitin suosio näköjään sen kun kasvaa. Rautatiesillan kapeassa jalankulkurännissä on ruuhkaa jopa kahdeksalta illalla marraskuussa säkkipimeällä, hyvistä ulkoiluilmoista puhumattakaan. Viimeksi lenkillä taisin laskea sillan matkalla kolme vastaantullutta pyörää ja takaapäin ohi yksi, plus useita jalankulkijoita. Tämä siis todellakin pimeällä marraskuussa. Pyöräilijät sitkeästi polkevat tuolla, vaikka ohittamaan ei kunnolla mahdu jalankulkijakaan.
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230