Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Kantti
#88578
kilonet kirjoitti:Paljonko maksaa asunto uusissa puukerrostaloissa? Voisin kuvitella menevät pikana kaupaksi.

Veikkaan myös hyvää kysyntää näille! Hinnasta en tiedä mitään, missään ei ole näkynyt minkäänlaista myyntirelkaamia. Ehkä liikutaan lähellä 4000€/m²?
Avatar
tekijänä Kantti
#88813
Linnanfältin puukerrostalon rakennusteltta on noussut aika korkealle. Kuvia eiliseltä.

Kuumailmapalloko talon takaa on nousussa?
Kuva

Kuva

Kolme kerrosta. Seuraavaksi katto?
Kuva
hmikko tykkäsi tästä
tekijänä Nalle
#88820
Tämä punainen ns. sisäpihan rakennus on kaavan mukaan 3-kerroksinen ja parin vanhan puretun talon tilalle nousee 4-kerroksinen. Havainnekuvakin puoltais tätä näkemystä. Parina päivänä tullut pyöräiltyä tuosta ohi. Odotan kovasti että talot nousee ja alue alkaa saada ilmettä.
Avatar
tekijänä Kantti
#89523
Punainen talo on saanut katon päälleen ja teltta on siirtynyt viereen nousevan suuremman rakennuksen kohdalle.
Kuva

Oikealla on kaupungin entinen bussitalli jossa oli mopokorjaamoa ja muita toimijoita monta vuotta bussivarikon lähdettyä. Nyttemmin se on tyhjennetty.
Kuva

Kuva

Huopakatto, kosanipullo vielä kurkistelee katolta.
Kuva
hmikko tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä Kantti
#89819
Linnanfältti noin viikko sitten. Toinen teltan alla nouseva talo noussut kerroksella maasta ylös. Etualalla tulossa lisää.
Kuva
Avatar
tekijänä Ukilainen
#90140
As Oy Turun Amiraali lähtee rakentumaan Amiraalistonkadulle pilaantuneen maaperän puhdistustöiden jälkeen. Taloihin tulee pelkästään yksiöitä ja pieniä kaksioita ja kaikki asunnot on jo varattu.

Kuva
Kuva: KS-Kodit

Myös saman korttelin länsikulmassa, Kalastajankatu 3:ssa paalutetaan talon perustuksia. Mahtavatko vuosien takaiset renderit tontin suunnitelmista pitää enää paikkaansa?
hmikko, Ruutukaava, Kantti tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä Kantti
#90155
Ukilainen kirjoitti:Myös saman korttelin länsikulmassa, Kalastajankatu 3:ssa paalutetaan talon perustuksia. Mahtavatko vuosien takaiset renderit tontin suunnitelmista pitää enää paikkaansa?

Ei taida Kalastajankadun ja Malminkadun kulman renderit pitää paikkaansa, se oli PSJ Holdingin tontti aikanaan. Kolmisen vuotta sitten tontin kulmassa oli Kiinteistömaailman mainoskylttti, jota siellä ei ole ollut enää pitkiin aikoihin.
Kuva
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7