Mikä on Taloforum?

tekijänä Nalle
#89390
Hemmetti. Vielä esityslistan aikana siellä oli valituskirjelmä viereiseltä taloyhtiöltä. Nyt ei sitä enää ollut pöytäkirjassa. No, toivotaan että tuo on sillä selvä ja ravintola siihen saatais ens kesäksi.
tekijänä paavali
#89392
Miksi tuostakin nyt valittaa? Alueelle tulee vihdoin lisää palveluja ja asuntojen arvot sen kuin kasvavat kun alue tiivistyy, sekin on ilmeisesti ongelma joillekin vaikka itse omistaa asunnon.
tekijänä ptjuhis
#89786
Kuuluu nähtävästi osalla jotenkin turkulaiseen menttaliteettiin - valitetaan valittamisen vuoksi. Kaupunki kehittyy ja sen myötä myös maisema. Toki aikanaan rakennuksia purettiin kehityksen johdosta milloin milläkin verukkaalla, mutta se onkin toinen juttu.
tekijänä ptjuhis
#89790
Ei ole ihan vielä valmis. Toki alkujaan taisi aikataulu olla sellainen, että heinäkuussa pitäisi valmistua eli paljosta ei ole enää kiinni. Tänään lenkkeilin rivarin ohi. Siellä siivottiin tiloja sisällä, mutta takapuolella on vielä laiturit kesken.
Avatar
tekijänä Kantti
#89879
Viimeisen Rovon rivitalo noin viikko sitten.
Kuva

Sataman päädyssä laiturin teko alkanut, ilmeisesti myös ensimmäisen valmistuvan asunnon loppusiivous?
Kuva

Kuva

Lemminkäisen Asunto Oy Turun Sataman Loiste. Siellä ei kiirettä pidetä. Kolme neljä äijää ja pomo, loput lomilla? Kaikenkaikkiaan edennyt nahkeasti ja seissyt pitkään paikoillaan.
Kuva

Skanskan As Oy Kuunarinrannassa sama tilanne, loma-aika, pari kolme tyyppiä hommissa
Kuva

TKU-Rakennus Oy:n As Oy Föörmanni on piakkoin harjassa. Mikäli talosta tulee muiden korttelin rakennusten kanssa saman korkuinen, kerros lisää.
Kuva

Kuva

Kuva

Kolmella sivulla parvekkeet, kuten asiaan kuuluu Telakkarannassa.
Kuva
Janne_H, jfo, Ukilainen tykkäsi tästä
tekijänä Sisu
#89882
Rakentamisen suhdanne on sen verran kiihkeässä tilassa että elementtitehtailta ei tahdo saada elementtejä sovitun mukaisesti. Siksi monet työmaat näyttävät etenevän - ja niin tekevätkin - hitaasti. Tilanne ollut päällä koko vuoden eikä helpotusta näy.
Avatar
tekijänä Kantti
#89886
Sisu kirjoitti:Rakentamisen suhdanne on sen verran kiihkeässä tilassa että elementtitehtailta ei tahdo saada elementtejä sovitun mukaisesti. Siksi monet työmaat näyttävät etenevän - ja niin tekevätkin - hitaasti. Tilanne ollut päällä koko vuoden eikä helpotusta näy.

Näinpä taitaa olla. Tästä lehdissäkin välillä on kirjoiteltu. Heinäkuu lisäksi on ollut perinteinen rakennustyömaiden kesälomakuukausi, joten näkyy sekin työmaiden hiljaisuutena. Molemmat kerrostalotyömaat edellisessä postauksessa ovat muutenkin odotelleet ennen töiden varsinaista aloittamista, tässä muutama kuukausi sitten. Lemminkäisen Sataman Loiste taisi hengähtää jopa vuoden verran.
tekijänä kilonet
#89908
Toi kuopan ympäristö on niiin upea! Onkohan koko Suomessa mitään vastaavaa? :smt007

Tampereella Luminaryn työmaalla huhkii parhaillaan kymmeniä työmiehiä (kuvista päätellellen voi olla jopa 50), että jossakin kyllä työt jatkuu lomakuukausinakin..

Sataman Loiste taisi muuten odotellan että naapurin talon Sataman Tähti kämppien myyntiä kesti niissä jonkin aikaa.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23