Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tekijänä järvellä nukkuva
#96671
Kuvia viikon takaa. Mulla ei ole ollut älyttömän suuria odotuksia tästä alueesta, mutta ihan kivaltahan tämä alkaa näyttää. Aluetta ei voi saada kovin pilalle, kun on kanava, mahtavat järvinäköalat ja nousee tuonne näköjään ihan kelvollisia kerrostalojakin. Mikä parasta, tässä ei ole merkkejä vatuloinnista, vaan on tekemisen meininkiä!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Tlahti, Heikki K peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä henkka
#96984
Peabin talot alkavat olla lopullisessa korkeudessa: Styyri, Försti ja Fokka.

Kuva

Ahdinrännin Tammerkosken puoleisen mutkan palveluasuntoja sisältävää taloa on alettu rakentaa.

Kuva

En tiedä mikä turva-/sääntö-Suomi on iskenyt mutta alkuperäisten suunnitelmien mukaan oikealla, Koelaitoksenkadun puolella ei pitänyt olla kaiteita kanavan varrella. Kaiteen sijaan piti olla puita ja istutuksia.

Kuva
veka, hmikko, AQ peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä grendy
#97208
Ensireaktio oli että hyi helvetti mikä laatikko. Sit rupesin kattoon että onpas kyllä kiinnostavan oloinen. Eli onko (renderin mukaan) se sittenkin hyvää arkkitehtuuria? ;)
huopa peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä huopa
#97629
Itselle tuli täsmälleen sama reaktio. Ekat 2 sekuntia katoin että onpas aika möykky taas laitettu kaupungin parhoille paikoille. Sitten hetken tutkailin ja aloinkin pitää tästä valkoisesta palikasta ruskean lootan päällä. Syy tähän on ilmeisesti tuossa aavistuksen taivutetussa kulmassa, niin että valkoisen palikan sivut ei olekaan ihan suoria vaan keskellä on pieni kulma ja siten myös lootan nurkat eivät ole 90 asteen kulmia vaan hieman terävämpiä. Ei nyt sitten lopulta niin huono, vaikka voisin kuvitella parempiakin. Saisikohan Patschke arkkitehdit rakentamaan jotain uutta kertaustyyliä vielä Tampereen paraatipaikoille niin saataisiin tyylikkään kaupungin oloista uutta mökkiä joskus? No.. odotan silti ihan mielenkiinnolla tätäkin nyt valmistuvaksi.
Avatar
Tekijänä henkka
#98249
Ahdinrännin varrella Kanavamestari on valmistumassa lopulliseen korkeuteensa.

Kuva

Ahdinrännin mutkassa oleva palvelutalo Kanavanportti on ulkoisesti lähes valmis, kuten on myös Myllysaarensiltakin Tammerkosken varren ulkoilureitillä.

Kuva

Tampellan esplanadin varrella rakentuu Espanranta.

Kuva

Ranta-Tampellan Särkänniemen päähän on vielä rakentumassa Rantakaari ensimmäisenä rakennetun Näsinkeulan viereen.

Kuva

Vaikka Ranta-Tampella ei tule houkuttelemaan palveluillaan tai katuelämällään, niin Näsijärven ranta näytettäisiin rakennettavan houkuttelevaksi.

Kuva
Kupe, wab, hmikko ja 3 muut peukuttivat tätä
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46