Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä henkka
#100094
Tosiaan Ahdinrännin reunustoilla kulkevat raitit ovat avautuneet osittain, eivät tosin edes koko leveydeltään ja ainoastaan Kiiskisaarensillalle asti. En vieläkään ymmärrä miksi Ahdinrännin reunuksille on asennettu kaiteet aikaisempien suunnitelmien vastaisesti.

Kuva

Ranta-Tampellankadun varteen rakentuvat lähimpänä kaksiosainen lamellilla yhdistetty Rantakaari ensimmäisenä alueelle rakennetun Näsinkeulan eteen ja Rantakaaren taakse Pohjavirta. Kolmantena kadun varressa näkyy jo valmis Styyri. Styyrin taakse tulee vielä kolme rakennusta ennen Ahdinränniä.

Kuva

Kanavamestarin viereen on rakentumassa kaksi kerroksinen pysäköintilaitos, josta on ikkunat suoraan kanavalle. Joutuukohan autojen ikkunapaikoista maksamaan enemmän? Hukkaan heitetty mahdollisuus, johon olisi luultavasti saanut asuntojakin tai liiketiloja.

Kuva
hmikko, Kupe, 16valve ja 1 muut peukuttivat tätä
Tekijänä hmikko
#100097
^ Liekö maanalainen vaihtoehto tuolla paikalla ollut liian kallis, kun olisi pitänyt rakentaa vedenpinnan alapuolelle. Perinteinen kauhun tasapaino parkkinormin kanssa, eli kerrosneliöitä voi laittaa sen verran kuin parkkipaikkojen määrä sallii, ja parkkiratkaisun sanelee alueen hintataso.
Avatar
Tekijänä grendy
#100104
Siis ei kai toi voi olla pysäköintilaitos mitenkään, oikeesti?.. Huhhuh taitaa se olla! :O
Avatar
Tekijänä henkka
#100106
grendy kirjoitti: 13.05.20 13:33 Siis ei kai toi voi olla pysäköintilaitos mitenkään, oikeesti?.. Huhhuh taitaa se olla! :O
Kanavavahdin ja Kanavamestarin välissä on myös pysäköintilaitos, josta on näköalat Ahdinrännille mutta se on yksikerroksinen.

Kuva
hmikko kirjoitti: 12.05.20 19:59 ^ Liekö maanalainen vaihtoehto tuolla paikalla ollut liian kallis, kun olisi pitänyt rakentaa vedenpinnan alapuolelle. Perinteinen kauhun tasapaino parkkinormin kanssa, eli kerrosneliöitä voi laittaa sen verran kuin parkkipaikkojen määrä sallii, ja parkkiratkaisun sanelee alueen hintataso.
Myös Ranta-Tampellankadun ja Näsijärven välisissä kortteleissa pysäköintilaitokset on rakennettu vesirajan yläpuolelle mutta ne hukkuvat helpommin korkeammalla olevan kadun ja talojen väliin.

Kuva
Avatar
Tekijänä henkka
#100206
Nyt Kanavamestarin autokauppa on saanut ikkunalasitkin.

Kuva

Ranta-Tampellan Kaplanilla paalutetaan perustuksia.

Kuva

Ahdinrännin Näsijärven suulla on rakennettu rantarakenteita, Kiiskisaarenpuiston yleissuunnitelman mukaan laituria.

https://www.tampere.fi/tiedostot/k/gmaN ... uonnos.pdf

Kuva
hmikko, Kupe, Tlahti ja 1 muut peukuttivat tätä
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47