Mikä on Taloforum?

#90825
Metsonkulmalle näyttäisi olevan rakentumassa liiketilojen takaseiniä.

Kuva

Hämeenpuisto 16:n laajennus näyttäisi olevan harjakorkeudessa mutta millainen korotus lopulta on jää hieman hämärän peittoon.

Kuva

Vanhalla Painotalolla ollaan purettu kellaria.

Kuva

Postitalolla on rakennettu uusia lasikoristeita ja edistetty alempien kerrosten seinämateriaalien asentumista. Rautatienkadun ja Kyttälänkadun kulmaan on tulossa kahden kerroksen korkuinen tila, jossa on ikkunat ylemmän kerroksen seinässä.

Kuva
Kuva

Maauimalalla tehdään kai edelleen hyppytorneja sekä luultavasti altaan alle tulevia huoltotiloja.

Kuva

Puiston lasiseinän eteen asennettiin rimoja vielä myöhään perjantai-iltana. Luultavasti niitä tulee lisää kunhan ikkunalistat saadaan paikoilleen. Ravintola on myös kalustettu sisältä ja Aamulehden kannessa taisi olla otsikko, jonka mukaan testiasiakkaat pääsevät pian kokeilemaan tiloja.

Kuva
grendy tykkäsi tästä
#91050
Metsonkulmalla on pystyssä ensimmäinen kerros. Paikalla muurattavalle tiiliverhoilullekin on taidettu jättää tilaa.

Kuva

Vanhalla Painotalolla rakennetaan perustuksia mutta kuopassa on edelleen myös kaivuri.

Kuva

Tampereen Maauimala.

Kuva

Ratinan Arvossa eli Voimakatu 18:ssa ollaan mielestäni jo ylimmässä kerroksessa ja paikalla muurattu tiiliverhoilu on edistynyt.

Kuva

Postitalolla Rongankadun puoleinen katos ja alimpien kerrosten verhoilu edistyy. Rautatienkadun puolella rakennetaan vielä uusia lasipintaisia koristeluita.

Kuva
Kuva
#91118
Kantakaupungin yleiskaavan käsittelyssä sen yhteyteen lisättiin ponsi, jossa haluttiin tarkastella Ruotulan golfkentän alueen rakentamista ja golfkentän siirtämistä. Nyt sitä varten on asetettu työryhmä, jossa on mukana myös Pirkkalan edustajia.

Työryhmän nimeäminen on osa kaupunginvaltuustossa 15.5.2017 hyväksytyn kantakaupungin yleiskaavan yhteydessä hyväksytyn toivomusponnen toteutusta. Toivomusponnessa esitettiin, että Ruotulan golf-kentän maa-alueen jatkosuunnittelun lähtökohtana on kaavoittaa alue asumiskäyttöön huomioon ottaen Kaupin luontoarvot ja golf-kentän siirtäminen pois asumisen alta.

– Ruotulan alueelle olisi mahdollista tavoitella yli 10 000 asukkaan taajamaa. Kasvavina kaupunkeina etsimme ennakkoluulottomasti keinoja vastata keskustaa lähellä sijaitsevien kotien tarpeeseen ja hyvien liikenneyhteyksien varrelle, summaa Tampereen pormestari Lauri Lyly.

Pormestariohjelman mukaisesti tämän valtuustokauden aikana käynnistetään suunnittelu raitiotien jatkamisesta. Yhtenä kolmesta raitiotien jatkosuunnittelun vaihtoehdoista on linja Ruotulan alueen kautta Koilliskeskukseen.

Työryhmän asettaminen on sovittu yhdessä Pirkkalan pormestarin Marko Jarvan kanssa. Työryhmä koostuu Tampereen, Pirkkalan ja golf-harrastajien edustajista.

[...]

Ruotulan golf-kentän sijainnille voitaisiin etsiä vaihtoehtoa Ruotulan alueella tai siirtää se Pirkkalaan. Pirkkalan Vähä-Vaitissa golf-kenttä sijaitsee lentomelualueella. Alustavien arvioiden mukaan nykyisen kentän viereen olisi sijoitettavissa toinen 18-reikäinen golf-kenttä. Lisäksi olisi mahdollisuus yhdeksään lisäväylään par kolmekenttineen.


https://www.tampere.fi/tampereen-kaupun ... 017_2.html
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136