Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä 16valve
#89716
Ai että, kaikki valitukset hylätty, eikä oikeusasteitakaan ole enää korkeammalla, joten.. EU notifiointi vielä, ja sitten kuokka maahan!

Aamulehti kirjoitti:Viimeisetkin valitukset nurin: Kannen ja areenan rakentamisen aloittaminen syksyllä nyt erittäin todennäköistä

Korkein hallinto-oikeus hylkäsi Kannen ja areenan rakentamista Tampereelle vastustaneet valitukset. Hallinto-oikeuden aiemmin antamaa päätöstä asiasta ei siis muuteta.

Korkein hallinto-oikeus julkaisi päätöksensä tänään perjantaina.

Toisin sanottuna Kantta ja areenaa aletaan rakentaa mitä todennäköisimmin tänä syksynä. Ympäristö- ja rakennusjaosto hyväksyi kansirakenteen rakennuslupahakemuksen kokouksessaan 20. kesäkuuta.

Monitoimiareenan hankejohtaja Tero Tenhunen kertoi Aamulehden haastattelussa rakennusluvan saamisen jälkeen, että hän on luottavainen, että hanke etenee suunnitelmien mukaisesti.

Vielä hankkeen täytyy saada EU:n notifiointi. Se tarkoittaa jäsenvaltion ilmoitusta Euroopan komissiolle. Ilmoituksessa valtio osoittaa, että se on noudattanut komission antamia määräyksiä.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/viimei ... 200237628/
Janne76 tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä grendy
#89717
Ihme toi notifiointi. Ikinä kuullutkaan ennen, outoa että edes tollanen mainitaan :D
Janne76 tykkäsi tästä
tekijänä Heikki K
#89756
grendy kirjoitti:Ihme toi notifiointi. Ikinä kuullutkaan ennen, outoa että edes tollanen mainitaan :D


Eikös tämä nyt liity vain siihen, että kun yksityinen hanke saa julkista tukea, komissio haluaa valvoa sen tapahtuvan kilpailua vääristämättä.
Avatar
tekijänä henkka
#90052
Kilpailun vääristymistä sillä yritetään estää ja nyt EU:n komissio on päättänyt, ettei valtion tuki vääristä kilpailua. Joten kun rahoitus on muuten kunnossa...

Euroopan komissio on katsonut, että Tampereen monitoimiareenalle myönnettävä tuki on EU valtiontukimääräysten mukaista. Komissio totesi 31.7.2017 antamassaan päätöksessä, että tuki edesauttaa urheilua ja kulttuuria eikä haittaa EU:n yhteismarkkinan kilpailua. Areenassa järjestetään urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumia, ja se markkinaehtoisesti tasapuolisin ja syrjimättömin ehdoin.

Hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta puolsi 31.5.2016 valtion osallistumista Tampereen monitoimiareenan rakentamisen rahoittamiseen. Valtiontuen ehtona oli, että sille saadaan Euroopan komission hyväksyntä. Tampereen monitoimiareenan 18 miljoonan euronvaltion tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkojen rahoitussuunnitelmassa vuosille 2017-2020.

Komission ratkaisu on Tampereen Kansi ja Areena -hankkeen kannalta merkittävä. Samalla KOY Tampereen monitoimiareenan ja koko Kansi ja Areena -hankkeen investointipäätöksen valmistelu voi nyt edetä.

http://www.tampere.fi/tampereen-kaupunk ... 017_2.html

En nyt muista oliko rakennuslupa jo olemassa. Sen voisi vielä vetää parin oikeusasteen läpi. Tässä ollaan menty jo niin monen mutkan, ettei enää pysy muistissa mitä on tapahtunut tai pitää vielä tapahtua.
grendy tykkäsi tästä
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54