Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä jenni.särkilampi
#88399
Kahlasin läpi Tampereen taidemuseon laajennus kilpailun satoa. Mikä urakka! Jossain sadannen kohdalla olin jo luovuttamassa. Melko hirveitä Lenin mausoleumeja suurin osa. Musta taidemuseon tulis olla jotain ihan muuta kuin laatikko. Mun suosikki on toi" Diamonds and rust" (117), jossa on jotain hienoo lennokkuutta ja Pyynikintorilla iso riemukaari. Olis mieletön maamerkki Tampereelle ja todellakin jotain uutta ja mielenkiintosta. Tässä varmaan ajateltu linja-autoasema maan alle, kun busseja ei näy?

Kuva
16valve tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä grendy
#88404
Nyt vasta muuten huomasin tossa kuvan oikeessa reunassa olevan tontin kuulumisen kilpailualueeseen. Aika rähee torni tossa yllä olevassa riemukaaressa :)
Heikki K tykkäsi tästä
tekijänä Heikki K
#88409
jenni.särkilampi kirjoitti:Kahlasin läpi Tampereen taidemuseon laajennus kilpailun satoa. Mikä urakka! Jossain sadannen kohdalla olin jo luovuttamassa. Melko hirveitä Lenin mausoleumeja suurin osa. Musta taidemuseon tulis olla jotain ihan muuta kuin laatikko. Mun suosikki on toi" Diamonds and rust" (117), jossa on jotain hienoo lennokkuutta ja Pyynikintorilla iso riemukaari. Olis mieletön maamerkki Tampereelle ja todellakin jotain uutta ja mielenkiintosta. Tässä varmaan ajateltu linja-autoasema maan alle, kun busseja ei näy?

Kuva


Bussien suhteen on myös sellaisia ajatuksia, että ylipäänsä keskustassa seisovia vuoroja yritetään vähentää muuttamalla linjoja heilurimaisiksi, jolloin odotusajat bussi seisoo jossain kaukana keskustasta. Se tietysti edellyttää sopivan vastinparin löytymistä, joten aivan kaikkia ei varmaan saada keskustasta pois. kuitenkin näkisin, että pitkällä aikavälillä sekä keskustorin, että Pyynikintorin suuresta bussiterminaalista päästään eroon. osaltaan tähän auttaa ratikka, joka korvaa valmistuttuaan ehkä neöjänneksen busseista.
Avatar
tekijänä DR
#88429
Underground Bus Terminal beneath the Pyynikintori Square (Linja bussi maanalla).
Here is some note worthy background information not visible in the official competition site (Underground traffic arrangements).

Kuva

Kuva
Avatar
tekijänä grendy
#88439
^Thanks! Looks really awesome but I'd guess it's too expensive with all the underground spaces, but we'll see!
DR tykkäsi tästä
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15