Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä veka
#96910
Aika hurja suunnitelma, kun ajattelee autopaikkoja, vaikutuksia liikenteeseen ja laivojen lastautumiseen yms. mutta varmaan erittäin ok, jos onnistuu. Toivottavasti näistä tehdään myös ulkoasultaan premium-luokan taloja, niin näkyvällä paikalla ovat. Ts. en jättäisi onnistumista gryndereiden visioiden varaan, vaan edellyttäisin tiukkaa huolehtimista myös näyttävyydestä projektin joka vaiheessa.
Tekijänä JamoL
#97470
Helsinki Gardenin osalta on käyty keskustelua tuesta, tonttikaupoista ja bisneksestä.

Vielä sekavampi vyyhti on tekeillä Etelärantaan, jossa kaupunki ei aio käyttää rahaa museon rakentamiseen, mutta myy tontin, kaavoittaa asuntoja ja liiketilaa, ja antaa luokkaa 70m€ pääomia museolla... joka sitten maksaa vuokraa museorakennuksesta :smt017

Itse en ainakaan Hesarin jutun pohjalta tajua kuin että aika paljon tulee maksamaan helsinkiläisille veronmaksajille hanke jota Helsinki ei maksa.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006050801.html

P.s. Sinällään siis minusta kannatettava hanke, mutta nykyilmapiirissä kaupunki joutuu kiistämään kaiken tuen urheilu- tai kulttuurirakentamiselle, mikä sitten johtaa tällaiseen älyttömään kikkailuun ja selittelyyn. :smt018
Avatar
Tekijänä veka
#97566
Hesari tietää kertoa, että Katanokan puoleiselle rannalle, diskattujen Armin ja ristihotellin tontille on tulossa ¨merkittävän suomalaisyrityksen pääkonttori". Fiman nimeä ei ole julkistettu, mutta rakennuttajana toimii eläkeyhtiö Varma ja suunnittelijana Arkkitehdit Soini & Horto -toimisto. Lautakunnassa ensi viikolla. Virkamiesten mukaan rakennus elävöittäisi rannan aluetta. Kuinkahan lienee.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006067965.html

Kuva

Kuva
hmikko, Pyöröovi peukuttivat tätä
Tekijänä Risumies
#97567
Hyi karseus, mielummin rakennuttaisivat Normenin talon takaisin.
Viimeksi muokannut sw, 12.04.19 19:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa. Syy: lainaus poistettu. Vastauksen on pääsäännön mukaan oltava pidempi kuin lainauksen.