Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä veka
#98010
Vähäsen tossa harmittaa, että koko komeus taitaa olla laidasta laitaan umpikaupallista toimintaa. Lähes parikymmentä kenttää tennikselle ja padel-nimiselle pallonmäiskintälajille on varmaan näiden lajien ystäville toteutuva unelma. Mielellään olisin nähnyt edes yhden kentän 'Jätkäsaaren Namikan' korisjunnujen käyttöön. Ihan lähellä on tietty pikkuinen liikuntahalli eli viereisen koulun jumppasali, mutta kuinkahan siitä on iloa joukkuelajien ikuista salipulaa helpottamaan.

Mutta on sisällä mitä tahansa, Royal-keskuksesta voi tulla komea majakka Jätkäsaaren ja samalla koko Helsingin eteläkärkeen tervehtimään mereltä tulevia. Toivottavasti virasto ja lautakunta ovat kovasti hereillä eivätkä salli minkään sortin halpuutuksia vaan tekevät kaikkensa viilatakseen tätä yhä tyylikkäämmäksi.
JamoL peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä veka
#98072
Rambollin kopterikuvaaja ahkeroi kiitettävästi Jätkän taivaalla. Uusin mielenkiintoinen kuvasetti on kesäkuulta vähän ennen juhannusta. Saaren maisemia hallitsee tällä haavaa Saton 14-kerroksinen vuokratalo Atlantinkadun ja Hyväntoivonpuiston välissä. Nyt alkaa nostaa massiivista hahmoaan esiin myös valmistuttuaan näyttävän näköinen parkkitalo Länsisatamankadulla. Kuten muistetaan, siihen asettuu myös seuraava tärkeä uusi palvelu, Lidl. Fudiskenttä koulun vieressä (talvella tekojää) loistaa jo upean vihreänä. Nyt näkee myös jo selvästi, miten myös Hernesaaren puolella on paikkoja perattu siistimmiksi pian alkavaa rakentamista varten.

https://www.flickr.com/photos/140831694 ... 077630043/
Avatar
Tekijänä veka
#98077
7.7.2019. Komean näköiset nosturit tarkoittavat, että uusia torneja on nousemassa Jätkäsaareen. PEABin punavalkoinen nosturi ahkeroi Goldfinger-nimisen 12-kerroksisen (Jätkäsaaren 'silitysrautatalo', kuten mainostivat) kimpussa. Kymmenen kerrosta jo valmiina. Hartelan korkeampi keltainen työstää vielä isomman tönön kuudetta kerrosta. Siihen tulee päälle vielä kymmenen kerrosta lisää. Vasemmassa alakulmassa on menossa kanavan reunarakenteiden valu. Nyt ollaan jo kanavan mutkaa tekemässä.
Kuva
TurkuCubed, tissot, wab ja 3 muut peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä Eeros
#98079
Meikä kävi tuolla tänään, 8.9.2019, myös näppäilemässä. Mm. panoraamoja, joista tässä kaks kutistettua versiota (pikasäädöillä).
Otin dronella videotakin ja lataan niitä myöhemmin nettiin kunhan kerkiän editoimaan.

Sori tämä vähän kehno lomalaislaatu...
Edit: Lopulta onnistui kirjautumaan Flickr -tilille, niin näkyy alemmista linkeistä hieman suurempina. Alkuperäiset niin jättimäisiä ettei kehdannut söhlöeditoitunuina ladata.

Kuva


Kuva


https://www.flickr.com/photos/45675484@ ... ed-public/

https://www.flickr.com/photos/45675484@ ... ed-public/
Krio, hmikko, veka ja 2 muut peukuttivat tätä
Avatar
Tekijänä veka
#98081
Älä vähättele ollenkaan. Minusta nämä ovat todella hienoja kuvia. Ne pääsevät tosiaan loistamaan parhaiten noiden linkkien kautta ladattuina sekä isolla ja skarpilla näytöllä.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93