Mikä on Taloforum?

tekijänä hmikko
#94821
hylje kirjoitti:Taloja on ennenkin rakennettu valmiiden talojen kylkeen.


No juu, eikä Redin loput tornit ainakaan helpommilla paikoilla tule olemaan.
tekijänä sekovene
#95774
Kiitos kuvista, hyvältä näyttää keskeneräiseksi asfalttikentäksi.

Sen lisäksi että Sompasaaresta näyttäisi tulevan suhteellisen hyvää kaupunkia, myös kovan rahan tontit sieltä menevät kaupaksi hyvään hintaan. Esim. korttelin 10637 tonteista kaupunki sai hiljattain gryndereiltä lähes 25 miljoonaa, eli yli 1500 €/k-m². Se on aika paljon, kun ottaa huomioon, että tuo ei kuitenkaan ole rakennusolosuhteiltaan ihan kaikista helpoin paikka. Tontilla 2 ei ilmeisesti tarvitse paaluttaa ja siitä kaupunki saikin lähes 1750 €/k-m². Mahdollisuus joustaa pysäköintinormista 30 % varmaan vaikuttaa positiivisesti. https://www.hel.fi/static/public/hela/K ... ien_(A.pdf
tekijänä Pyöröovi
#95775
Helsingin uudisrakentamisen paras kärki on näköjään siirtynyt Sompasaareen. Nyt löytyy monenlaista julkisivua, korkeaa ja matalaa, raidallista ja ruudullista. Erikokoiset ja -muotoiset rakennelmat mahdollistavat mainiosti jatkosuunnittelun alueelle, jos ja kun nykyiset tarpeet muuttuvat. Mukaan on saatu jopa kanaali, mikä on Helsingin oloissa harvinaista luksusta - vaikka onhan meri tietysti aivan vieressä.

Välillä sitä tuntee suunnatonta ylpeyttä omasta kotikaupungistaan. Odotan innolla jatkoa.
Eeros, Biosphere, Arn'O ja 2 muut tykkäsi tästä
Avatar
tekijänä Eeros
#95777
Pyöröovi kirjoitti:Helsingin uudisrakentamisen paras kärki on näköjään siirtynyt Sompasaareen. Nyt löytyy monenlaista julkisivua, korkeaa ja matalaa, raidallista ja ruudullista. Erikokoiset ja -muotoiset rakennelmat mahdollistavat mainiosti jatkosuunnittelun alueelle, jos ja kun nykyiset tarpeet muuttuvat. Mukaan on saatu jopa kanaali, mikä on Helsingin oloissa harvinaista luksusta - vaikka onhan meri tietysti aivan vieressä.

Välillä sitä tuntee suunnatonta ylpeyttä omasta kotikaupungistaan. Odotan innolla jatkoa.


Ilahduttavan positiivinen kommentti. Pitää oikein kiittää. Tuollaisella asenteella Stadista tuleekin ihana mesta!
Arn'O, apollonkatu tykkäsi tästä
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51