Mikä on Taloforum?

tekijänä Pyöröovi
#92918
Kyllä kilpailusta tuli mielestäni ulos paljon laadukkaampia vaihtoehtoja kuin lukuisista aikaisemmista foorumilla seuratuista. Seuraavat olivat omia suosikkejani.

#60 Samaa Kansaa - Yhdistää mainiosti Hakaniemen umpikorttelit Merihakaan ja tekee myös parhaansa rannan viihtyvyydeksi. Tehokasta ja urbaania.
Kuva

#38 Kolmas Aalto - Vanhaa kaupunkirakennetta jatkava malli, jossa olisi laajoja, avoimia umpikortteleita. Ehkä hieman tylsä, jos halutaan uudenlaista kaupunkia.
Kuva

#24 Helsinki-Kanava ja Neljä Hallia - Tämä olisi varmaan aika raju ratkaisu, täyttäen huomattavasti rantaa tehden Siltavuorensalmesta pkemminkin Siltavuorenkanaalin. Umpikortteleiden sijaan ehdotuksessa on nykyaikaisia viherkattokomplekseja ja paljon pöhinää. Suurena plussana ajatuksena on saada paikalle messuhalli, street-food -halli ja uimahalli ikään kuin Hakaniemen hallin jatkeeksi. Toteutus tietty erikseen...
Kuva

#8 Hakaniemenrannan urbaani koodi - Toinen kanaalimaisuutta suunnitteleva ratkaisu, jossa rantaa hyödynnetään kiitettävän vaihderikkaasti. Tiedä sitten miltä nuo etelän terasseja mallintavat rakennelmat vaikuttaisivat talven pakkasessa ja loskassa, mutta ainakin puolet vuodesta ihan pirteä paikka. Mukana myös mainio kävelysilta hotellilta Kruununhakaan.
Kuva

Toki mukana oli myös heikkoja ehdotuksia, kuten Merihaan hieman värikkäämpi jatke.
#53 Kuinka elää yhdessä
Kuva
Clepe, H.C. tykkäsi tästä