Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Pyöröovi
#107102
^Ohhoh, tulossa paljon kauniimpi rakennus kuin havainnekuvien bunkkeri antoi odottaa. Kivijalan edelleen uskon olevan tarkoituksellisen luotaantyöntävä, mutta eipä se olisi kummoinen heikennys aiempaan aidattuun rikkaruohoon. Kiitos kuvista!
tekijänä Tipi
#107114
Todellakin vakuuttavan oloinen, SUPO saa katu-uskottavan päämajan! Nuo viimeisen kuvan tiilipilarit lasin edessä on itselle jotain uutta jota täytyy käydä katsomassa.
Tiilien sävyvaihtelu elävöittää muuten vakaata ja arvokasta fasadia.
tekijänä slette
#107117
Sinänsä laadukasta rakentamista tuo Supon talo, mutta ulkonäkö ei soinnu kovin hyvin yhteen viereisen Kaartin kasarmin kanssa.
tekijänä hmikko
#107134
HS: Valtio valmistautuu Helsinki-hallin pakko­lunastukseen

Tämän kuun loppuun mennessä on siis mahdollista EU:n määräämien pakotteiden puitteissa myöntää poikkeuslupa vapaaehtoisille kaupoille. Myyjän saamat tulot kuitenkin menevät jäihin sulkutilille. Oligarkit eivät myy vapaaehtoisesti. Jäljellä oleva vaihtoehto on pakkolunastus, jota varten pitäisi säätää lakia, ja johon liittyy valituskäsittelyt. Aikaa on arvioitu kuluvan pari vuotta, ja riskinä on, että perusteet eivät riitä pakkolunastukseen (eli kaiketi hallin saaminen käyttöön pitäisi katsoa niin merkittäväksi yhteiseksi hyväksi, että se ylittää hallin omistajien oikeuden omaisuuteensa).
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210