Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä veka
#104308
Kiitos kuvista. Ehkä jo kesällä,kunhan kerroksia saadaan vähän lisää, Vuosaaren uutta komeaa skylinea pääsee ihailemaan keskustan suunnasta ja mereltä. Cirrus ei ole enää yksin.
Avatar
tekijänä huopa
#104392
Atlas on jo rakenteilla. Tosin hassua että kaupungin uusin oikea pilvenpiirtäjä (>100m) on täällä kaiken muun pikkutalon mukana Alakerta-osiossa. No, hyvältä tämä tornitalo rivi kuitenkin alkaa jo vaikuttaa.
Kuva
apollonkatu, veka, TurkuCubed ja 1 muuta tykkää tästä
Avatar
tekijänä veka
#104418
Kiinnostavaa kulttuurihistoriaa. Mutta jotenkin jutusta välittyy fiilis, ettei kirjoittaja ole käynyt paikan päällä ollenkaan. Sen sijaan kynä on lähtenyt laukalle muutaman kerran pahanpäiväisesti, otsikosta alkaen: "Melkein Vantaan Riviera." Tai jopa: "Vuosaaresta olisi voinut tulla kuin Suomen oma Nizza!" Ilmeisesti kirjoittaja ei ole käynyt myöskään Nizzassa.
JamoL, apollonkatu tykkää tästä
Avatar
tekijänä huopa
#104547
Sitadelli 1 (14F) alkaa olla ulkoisesti valmiina, ei hassumpi pikkutorni.
Kuva

Sitadelli 2 on myös hyvin pitkällä, jotain parvekkeita vielä uupuu.
Kuva
Kuva


Hyperion on menossa kerroksessa 14/24. Tässä on hieman tummempi julkisivu kuin Sitadelleissa. Tästä delfiinikorttelista tulee tosi hieno, etenkin pidän siitä että geometriat ei ole aivan suorakaiteita näissä torneissa. Hyperion ja Atlas erityisesti ovat kivan muotoisia ja kivan värisiä torneja ja saattaa tulla mun omaan makuun Suomen parhaan näköisiä tornitaloja Tampereen tornihotellin ohella.
Kuva
Kuva

Atlas menossa 3. kerroksessa koko tornin 31:stä.
Kuva
Lurkkeri, TurkuCubed, wab ja 5 muuta tykkää tästä
Avatar
tekijänä veka
#104550
Kiitos että seuraat näitä torneja. Niistä voi tosiaan tulla ainakin suomalaisittain upea kokonaisuus. Cirrus ei ole enää yksin.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9