Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Tekijänä Pyöröovi
#101049
Tiesin Hertsin olevan aika tyylitön, mutta etenkin TurkuCubedin postauksen eka kuva on karua katseltavaa. Koko rakennus suorastaan pyllistää muulle kaupungille, eikä sen ulkomuoto sulaudu millään tavalla ympäristöönsä. Jos tällaista Prisma-Tokmanni -roskaa rakennetaan aivan kantakaupungin tuntumaan, omat odotukseni eivät ole järin korkealla Malmin ym. suunnitelmien kanssa.
Avatar
Tekijänä Krio
#101051
Pyöröovi kirjoitti: 18.10.20 01:54 Tiesin Hertsin olevan aika tyylitön, mutta etenkin TurkuCubedin postauksen eka kuva on karua katseltavaa. Koko rakennus suorastaan pyllistää muulle kaupungille, eikä sen ulkomuoto sulaudu millään tavalla ympäristöönsä. Jos tällaista Prisma-Tokmanni -roskaa rakennetaan aivan kantakaupungin tuntumaan, omat odotukseni eivät ole järin korkealla Malmin ym. suunnitelmien kanssa.
Normaali lähiöripuli, mitä rakennusliikkeet tekevät helppojen voittojen toivossa. Miten tuo nyt eroaa Pasilasta tai Kalasatamasta? Ei mitenkään.
Avatar
Tekijänä hylje
#101053
Rakennusliikkeet vastaavat kysyntään. Ihmiset tykkäävät Prisma-Tokmanneista. Sun ei tarvi niistä tykätä. Kyllä ne silti kannattaa rakentaa.
Tekijänä hmikko
#101055
hylje kirjoitti: 18.10.20 12:31 Rakennusliikkeet vastaavat kysyntään. Ihmiset tykkäävät Prisma-Tokmanneista. Sun ei tarvi niistä tykätä. Kyllä ne silti kannattaa rakentaa.
Rakennusliikeet vastaavat kaupan keskusliikkeiden tilauksiin. Suomen keskittyneessä vähittäiskaupassa ihmisille ei nykyään juuri ole vaihtoehtoja. Prismacitymarketista saa tykätä tai olla tykkäämättä, mutta muuta ei ole, plusmiinus suurimpien kaupunkien keskustat. Jokunen pienempi ja paikallisempi ruokakaupan ketju maassa on, mutta ne toimivat samalla mallilla kuin K ja S.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16