Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä Klazu
#21017
Jotain kuvia pääsiäisviikonlopun retkestämme Hannoveriin.

Hannoverin raatihuone on näyttävä rakennus.
Kuva

Seikkailueläintarhassa riittää nähtävää.
Kuva

Herrenhäuser Gärten on keväällä vehreä näky.
Kuva

Lasinen pankkitalo keskustassa.
Kuva

Naapurikaupunki Cellellä on kaunis historiallinen keskusta.
Kuva

Kymmenet muut kuvat löytyvät täältä.
Viimeksi muokannut Klazu, 16.11.15 23:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Tekijänä Klazu
#80499
Hannoverissa joka vuosi järjestettävä jättimäinen CeBIT oli kiintoisa vierailtava. Moni siellä esitelty tekniikka on sittemmin tullut myös kuluttajakäyttöön.

Kuva

Kuva

Messualue on kooltaan aivan valtava ja käveltävää piisaa.
Kuva

Hologramminäytöt eivät ole vielä lyöneet läpi.
Kuva

Valtava multi-touch virtuaalilammikko oli messuyleisön suosikkeja.
Kuva

Loput kuvat löytyvät täältä.
Tekijänä pallo
#80503
Hannover on mukava kaupunki. Hyvin pikkukaupunkimainen, mutta samalla yli 500 000 ihmisen koti ja metropolialueella varmaan reilusti enemmänkin. Kävelykeskusta. Ehkä yksi maailman kattavimmista julkisen liikenteen junaverkostoista kokoonsa nähden. Vai mitä mieltä tästä: http://urbanrail.net/eu/de/h/hannover.htm ? :D Aika kreisiä. Tietenkin kaupungin nostaa kokoaan suurempaan sarjaan historiallinen merkitys keisariaikoina sekä uskoakseni Saksan suurin messukeskus, about 30 hallia käsittävä kokonaisuus. http://www.hannovermesse.de/en/info/for-visitors/maps/. Messualueelle taitaa olla pysäkit kolmelta eri junalinjalta!
Avatar
Tekijänä Klazu
#80511
Juu, itse kyllä tykkäsin Hannoverista niillä kahdella reissulla kun siellä kävin. Raitiovaunuverkosto on tosiaan kunnioitusta herättävä ja sillä pääsee kätevästi paikasta toiseen. Kaupunki sijaitsee myös keskellä Saksaa ja luotijunayhteydet johtavat kaikkiin ilmansuuntiin.

Tuo Hannoverin messualue on tosiaan laaja. Edes CeBIT ei hyödynnä aivan kaikkea tilaa, mutta kyllä sitä sai tuona päivänä kävellä! Halleja on yli kaksikymmentä ja ne ovat kooltaan valtavia. Siksi esittelijät pystyvätkin rakentamaan mitä mielikuvituksellisempia messuosastoja.

CeBIT:llä olisi kiva päästä käymään taas uudelleen, sillä tietokonealan messuina siellä näkee kaikenlaista kiintoisaa. Arskankin! :D

Kuva