Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
tekijänä Kantti
#40287
Klazu kirjoitti:Voin olla väärässäkin, mutta kyllä se minusta tuolla horisontissa pilkottaa. Radisson SAS:ista hieman vasempaan, sinisestä rakennuksesta pienesti oikealle.
Ehkä se on siellä, vaikea sanoa ton kuvan perustella, joku klöntti siellä on jota ainakin rakennellaan parhaillaan? Paljain silmin Vor Frelserin tornista sitä ei kuitenkaan pysty tunnistamaan. Jos hotelli on juuri valmistunut on todennäköistä että se on ollut aika pitkällä jo oman reissuni aikaan.
Olisi huomattavasti kätevämpää jos kuvissasi olisi edes pieni selvitys, ainakin joistakin, ettei olisi pakko vaihtaa saittia saadakseen niistä tietoa jos ne kiinnostavat? Nyt on vain pelkät kuvat.
Avatar
tekijänä Klazu
#40291
En viitsi enää copypasteta tänne pitkiä pätkiä tekstiä, vaan jos kuvat kiinnostaa niin niistä löytää helposti laajemman taustoituksen tuolta linkin takaa. Muutenkin paljon enemmän kuvia nähtävillä aina sillä puolen. Tämä on vain "sivubisnestä" laittaa joitain kiintoisia otoksia tänne puolelle. :)
Avatar
tekijänä Clepe
#54632
^Toi johtuu varmaan siitä että tuolla alueella on yli 30 kuntaa jotka varmaan osittain itse pystyvät päättämään lippujen hinnat. Toisaalta tuolla on myös poikittaisliikennettä toisin kuin pääkaupunkiseudulla, joten alueet muodostavat matriisin kehien sijaan.
Avatar
tekijänä Pyöröovi
#87896
Muut ovat jo kuvanneet mielettömät määrät Köpiksen turistialueita, joten en lähde samaan kilpailuun mukaan. Päiväreissullani muutama viikko sitten kävin kuvailemassa katujen varsia Tivolista länteen. Nämä kai lähentelevät Helsingin kaupunkibulevardien suunnitelmia miinus ratikkalinjat, joten ajattelin jakaa kuvia muillekin. Hieman oikeastaan yllätyin, kuinka vilkasta autoliikennettä Kööpenhaminasta löytyy ottaen huomioon kaupungin maineen. Tai siis, jopa maailman parhaimmilla on vielä rutkasti parantamisen varaa.

Katujen varsilla ei ollut tietoakaan kivijalkaliikkeiden väitetystä kuolemasta.
Kuva

Kuva

Mukava huomata, kuinka pyöräilijöiden joukossa kulkee ihmisiä täysin erilaisista taustoista. Aika vähän vielä Suomessa näkee muutes lastenkuljetusvaunuja, jotka ovat Kööpenhaminassa jo normi.
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Pyöräliikenne toimii, kun reitit näkyvät selvästi ja väylät eivät lopu äkillisesti.
Kuva

Harjakatot <3
Kuva

Paikallista Töölönlahtea.
Kuva

Takaisin kohti asemaa.
Kuva

Enpä haluaisi kadottaa pyörääni tänne!
Kuva
jfo, Kantti, sam ja 1 muuta tykkää tästä