Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä RV
#53317
Pelkän Pentagon Cityn alueen moottoritieverkko on kymmeniä kilometrejä laaja. Ei tunnu haittaavan viihtyisyyttä? ;)
Avatar
Tekijänä Klazu
#53327
Pentagon City on melko pieni osa Arlington Countyä ja vain I-395 on vähän suurempia sisääntulotie/moottoritie alueen läpi Washingtonin keskustaan. Alue on itseasiassa yllättävän kävely-ystävällistä ja sitä palvelee kaksi metrolinjaa. Alueella on kymmeniä 10-18 kerroksisia ihan siistejä kerrostaloja sekä paljon toimistoja, joten amerikkalaisittain tämä on hyvinkin eloisa keskiluokan asuinalue vain pari pysäkkiä Washingtonin keskustasta.
Avatar
Tekijänä grendy
#53990
^Esitän saman toivomuksen kun Vancouverinkin osalta, eli saisko ihan normaaleja "street view" kuvia sieltäkin keskustan alueelta? Ihan vaan miltä siellä näyttää maantasosta katsottuna yleisesti :).. Toki samanhan voisi todeta google mapsin streetviewillä mutta parempi laatuisia kuvia olis kiva nähdä kun viä siellä hetken hengaat :D
Avatar
Tekijänä Klazu
#53995
Washington itsessään on toimistokaupunki, joten normaalissa katukuvassa ei ole paljoakaan nähtävää. Aamuisin ja iltaisin kaduilla kuhisee kun toimistomuurahaiset saapuvat työpisteilleen, mutta viikonloppuisin suuressa osassa kaupunkia on täysin kuollutta. Vain tuolla National Mall puiston alueella on silloin eloa.

Katukuva eroaa normaalista pohjoisamerikkalaisesta kaupungista siinä, ettei Washingtonissa ole yhtään pilvenpiirtäjää ja tornitalotkin loistavat poissaolollaan keskustan alueella. Normaali rakennuskorkeus on 10-12 kerrosta ja arkkitehtuuri on "helsinkimäistä", tosin bulevardeja on enemmän. Eipä tuossa juuri kuvattavaa ole ja ei ole tähän mennessä tullut otettua oikeastaan yhtään kuvaa normikatunäkymästä. Street View on ystäväsi. :P
Tekijänä Purkki^
#53997
Oletko ajatellut käydä Kennedy Centerissä Nordic Cool 2013 tapahtumassa?
February 19-March 17, 2013, the Kennedy Center presents Nordic Cool 2013, a month-long international festival of theater, dance, music, visual arts, literature, design, cuisine, and film to highlight the diverse cultures of Denmark, Finland, Iceland, Norway, and Sweden as well as the territories of Greenland, the Faroe Islands, and Áland Islands.
http://www.kennedy-center.org/programs/ ... 13/nordic/
Avatar
Tekijänä Klazu
#54017
@Purkki^: Katson joka ilta puoli ysin uutiset kännykältä ja huomasin uutisen kyseisestä tapahtumasta. Katukuvassa tai metrossa tapahtuma ei ole kuitenkaan näkynyt, tai en ole ainakaan huomannut.

Kävi tuo mielessä käydä katsastamassa tapahtuma, mutta uutiskuvien perusteella nähtävillä ei ole mitään niin "coolia", että saisin tuota mahdutettua tulevaan viimeiseen viikonloppuuni täällä. Toivon mukaan paikalliset kuitenkin eksyvät paikan päälle. :)