Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Avatar
Tekijänä Tehari
#43257
Tulipahan vierailtua yhdessä maailman suurimmista pääkaupungeista. 9,1 miljoonaa asukasta koko kaupungissa ja metropolialueella noin 12 miljoonaa. Luvut ovat vuodelta 2008, joten nousua todennäköisesti jonkun verran.
Kuvalaadut vaihtelee, johtuen linja-auton ikkunasta sekä talojen sisältä otettujen kuvien ikkunaheijasteet yms. Baiyoke towerissa ulkokuvausta vaikeutti pyörivä lattija sekä huono kuvaaja :)

Kaupungissa hintataso on naurettavan edullista kotimaisiin hintoihin nähden. Taxi maksaa 20min ajon mittarilla n.2€ ilman mittaria 2,5-5€, joten mittaria kannattaa pyytää (osa ei suostu). Ruokaa irtoaa 1,10€-> Bisse maksaa ravintolassa 1,5€-> (seven elevenissa 1€ 640ml 6,4%).
Piraattikamaa löytyy järjettömät määrät esim. MBK centeristä saa lähes mitä vaan ja hinnat on tingittävissä. Chatuchakin Weekend Marketista saa sitten ihan mitä vaan. Eläimistä puhelimienkuoriin jne.
Khao San Roadilta löytyy myös kaikkea mutta 1 mitä suosittelen on ostaa mausteita kärryjen kanssa liikkuvilta myyjiltä. Chilipussi (tulisinta, kuivattua) maksaa 0,25-0,50€. Kokemuksen perusteella jep on muuten tulista!!! :D

Kaupungissa tulee esille kyllä suhteellisen massiiviset mainokset kuten tässä ekassa kuvassa
Kuva

Eikä se ainakaan pienentynyt toisessa kuvassa :)
Kuva

Liikennettä on 24/7
Kuva
Kuva


Sitten vähän skylinea kaupungista
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Käytiin illalla Baiyoke Tower II:ssa. Baiyoke Towerin korkeus on 304 m ja kerroksia on 85. Kerroksessa 77 on näköalatasanne ja 84. kerroksessa 360° pyörivä näköalatasanne Sky Walk.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Thaimaan kuninkaalla oli pikkuiset synttärit ja kadut oli myös sen näköiset, tässä muutama kuva.
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Tekijänä Ruubi
#45322
shawadecup :D mite lie kirjoitetaan :D Heinoja kuvia :) Minäkin kun olen käynyt tuossa metropolissa ja muuten 2 kertaa phuketissa... Et kai pistä pahitteeksi jos laittasin tähä ryhmää Phuketin kuvia??
Tekijänä Luukie
#45327
Missä ne kuvatekstit mitä Tehari aina valittaa kun mulla ei niitä ole ;D no ei, hienoja kuvia. Lisää vain, varmasti muitakin kuvia alueelta on. Toivottavasti hieman maanläheisempää tatsia muissa kuvissa sitten. Ruubi ei näitä topicceja kukaan omista, että rauhassa vain omatkin kuvat tänne.
Avatar
Tekijänä Tehari
#45986
Luukie the puusilmä katsoo että siellä niitä kuvatekstejä on ;)

Ruubie laita vaan phuketin kuvii tänne, ei se mua haittaa.. voin vaiks muokkaa otsikon sitte..