Taloforum.fi

[urbaanin keskustelun mekka] Suomen johtava rakentamisaiheinen valokuvaus- ja keskustelusivusto.

Mikä on Taloforum?

Alakerrassa käydään jutustelua mielenkiintoisista rakennusprojekteista. Täällä ei välitetä korkeusennätyksistä vaan iloitaan myös pienemmistä rakennuksista ja vanhemmista arkkitehtuurin helmistä.
Avatar
tekijänä arbs
#102021
KALEVANKADUN TORNIT
Kalevankadun tulevista torneista korkeimman, 16-kerroksisen As Oy Jyväskylän Puistolan Tornin ennakkomarkkinointi on alkamassa tänä vuonna. Rakentaja Pohjola Rakennus avasi kohteelle ennakkorekisterin ja julkaisi sivuillaan muutamia kuvia hankkeesta. https://www.pohjolarakennus.fi/artikkel ... naisuuden/
”Kaavan vahvistumista on odotettu ja nyt on hienoa päästä valmistelemaan hankkeen toteutusvaihetta. Kolmen rakennuksen kokonaisuus muodostaa merkittävän maamerkin Jyväskylän keskusta-alueelle,” kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen hankejohtaja Veli-Pekka Into.
Kuvahavainnekuva: Pohjola Rakennus https://www.pohjolarakennus.fi/kodit/jy ... lan-torni/

JYY KORTTELIKYLÄ
Mäki-Matissa Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan rakennuttama Korttelikylä kasvaa hiljalleen Nuuskakujalta kohti Voionmaankatua samalla kun vanha konservatoriorakennus puretaan tieltä pois. Korttelikylän toteuttaa Pohjola Rakennus ja arvioitu valmistuminen on kesällä 2022. Korttelin kulmassa sijaitseva K-Market Ruokavinkki pysyy ennallaan.
KuvaTyömaan tilanne 25.03.21
Kuva

Kuvahavainnekuva: INARO/JYY

SUURUSPÄÄ
Jyväsjärven Helmeä (valm. 12/2021) seuraava kerrostalo As Oy Jyväsjärven Kimalluksen ennakkomarkkinointi on käynnistynyt ja rakentamisen on tarkoitus alkaa kevään aikana. Talosta tulee korttelin korkein rakennus yhdeksällä kerroksellaan.
Kuvahavainnekuva: Peab
KuvaTyömaan tilanne 26.03.21
veka, rappaaja, hmikko ja 4 muuta tykkää tästä
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57